Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1492
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1492
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
Składniki
Ciasto : - mąkę polać gorącą wodą i zagnieść - rozwałkować, wykroić np. szklanką okrągłe kawałki ciasta do formowania pierogów. Farsz : Zmielić razem w proporcji pół na pół biały ser z ziemniaki (mielić razem z zeszkloną uprzednio na patelni pokrojoną drobno cebulą). Doprawić solą i pieprzem. Po wrzuceniu do wody gotować aż nie wypłyną na wierzch i jeszcze później ok.2 minuty dodatkowo (jak już będą pływały). Można podać tak jak na zdjęciu podsmażone na patelni. Smacznego :)