Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 212
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 535
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 212
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 535
Składniki
Ciasto : - mąkę polać gorącą wodą i zagnieść - rozwałkować, wykroić np. szklanką okrągłe kawałki ciasta do formowania pierogów. Farsz : Zmielić razem w proporcji pół na pół biały ser z ziemniaki (mielić razem z zeszkloną uprzednio na patelni pokrojoną drobno cebulą). Doprawić solą i pieprzem. Po wrzuceniu do wody gotować aż nie wypłyną na wierzch i jeszcze później ok.2 minuty dodatkowo (jak już będą pływały). Można podać tak jak na zdjęciu podsmażone na patelni. Smacznego :)