Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi jak wiemy są pracochłonne ale jeśli zrobi się dzień wcześniej farsz to nie tak bardzo.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
W osobnych garnkach gotuję mięso,kapustę,grzyby.Na patelni na smalcu smażę cebulę pokrojoną w kostkę.Gdy wystygną składniki mielę mięso,grzyby.Kapustę siekam nożem.Składniki mieszam doprawiam.Lepię pierogi i gotuję w osolonej wodzie do wypłynięcia.Przepisu na ciasto nie podaję,ponieważ jest wiele przepisów na Smakerze,można coś wybrać.Ja robię z mąki,mleka i oleju.Ważne aby było elastyczne.