Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi jak wiemy są pracochłonne ale jeśli zrobi się dzień wcześniej farsz to nie tak bardzo.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19001
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20015
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19001
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20015
Składniki
W osobnych garnkach gotuję mięso,kapustę,grzyby.Na patelni na smalcu smażę cebulę pokrojoną w kostkę.Gdy wystygną składniki mielę mięso,grzyby.Kapustę siekam nożem.Składniki mieszam doprawiam.Lepię pierogi i gotuję w osolonej wodzie do wypłynięcia.Przepisu na ciasto nie podaję,ponieważ jest wiele przepisów na Smakerze,można coś wybrać.Ja robię z mąki,mleka i oleju.Ważne aby było elastyczne.