Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi jak wiemy są pracochłonne ale jeśli zrobi się dzień wcześniej farsz to nie tak bardzo.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1205
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14808
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 832
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1205
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14808
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 832
Składniki
W osobnych garnkach gotuję mięso,kapustę,grzyby.Na patelni na smalcu smażę cebulę pokrojoną w kostkę.Gdy wystygną składniki mielę mięso,grzyby.Kapustę siekam nożem.Składniki mieszam doprawiam.Lepię pierogi i gotuję w osolonej wodzie do wypłynięcia.Przepisu na ciasto nie podaję,ponieważ jest wiele przepisów na Smakerze,można coś wybrać.Ja robię z mąki,mleka i oleju.Ważne aby było elastyczne.