Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary przepis na smaczne pierożki.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 816
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15275
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4973
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 816
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15275
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4973
Składniki
Wykonanie: Bób ugotować, odcedzić, pognieść widelcem, dodać posiekaną kapustę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać i na chwilę odłożyć. Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować na stolnicy wysypanej mąką. Wycinać krążki szklanką, nakładać przygotowany farsz, dobrze zlepiać. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować do wypłynięcia pierogów na wierzch. Ugotowane pierogi wyłożyć na talerze, okrasić cebulką usmażoną z chudym boczkiem SMACZNEGO.