Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na farsz mam od mojej przyjaciółki Elżbiety oczywiście trochę prze ze mnie zmodyfikowany cała reszta przepisu w pełni jest moja
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1914
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3869
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3646
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 456
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1914
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3869
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3646
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 456
Składniki
Początkowo przygotować farsz z kiełbasy zwanej mortadela czyli tak: kiełbasę zmielić przez maszynkę a następnie dodać pozostałe składniki oraz ostygniętą przesmażoną cebulę i wszystko dokładnie wymieszać, odstawić a w międzyczasie przygotować ciasto na pierogi
Gotowe ciasto wyłożyć na stolnicę i rozwałkować dość cienko, następnie wycinać szklanką kółka po czym nakładać przygotowany farsz. przygotowane już pierogi gotować w osolonej wodzie przez 2 minuty od czasu wypłynięcia na wierzch. Podawać z ulubioną okrasą kto jaką lubi