Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was kolejny przepis jako danie obiadowe a są to pierogi z mięsa które gotowaliśmy w rosole, po przepis zapraszam pod podanym linkiem na mojego bloga
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 6994
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2941
Zupa bardzo sycąca, bardzo pożywna, bardzo smaczna. Wszystko co najlepsze.
Odsłon: 813
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 571
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 6994
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2941
Zupa bardzo sycąca, bardzo pożywna, bardzo smaczna. Wszystko co najlepsze.
Odsłon: 813
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 571
Składniki
Wyjęte z rosołu mięso odstawić aby ostygło a następnie oddzielić mięso od kości
Oddzielone od kości mięso zmielić dodać całe jajko, przyprawy, czosnek pokrojony drobno oraz cebulę podsmażoną na lekko brązowy kolor. Całość wyrobić ręką na jednolitą masę
Gdy farsz mięsny przygotowany wtedy przygotować ciasto na pierogi, na każdy krążek nakładać solidną łyżeczkę farszu i sklejać dowolnie, posklejane ułożyć na ścierce. do gotującej osolonej wody wkładać pierogi i od czasu wypłynięcia na wierzch gotować przez 3 - 5 minut
Gotowe pierogi można podać z czym kto ma ochotę ja moje podałam z podsmażoną dymką i szczypiorem oraz kiełbasą