Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko znikają z talerza.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1649
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1649
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
FARSZ: Mięso upiec z przyprawami, następnie posiekać lub zmiksować. Kapustę ugotować, odcedzić i posiekać. Wszystko razem wymieszać i doprawić.
CIASTO: Wszystkie składniki dokładnie zagnieść. Wałkować, wykrawać kółka na środek nakładać farsz, składać na pół i końcówki zakleić widelcem. Pierogi gotować w osolonej wodzie.
SMACZNEGO