Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi do barszczu lub podsmażane na maśle..serdecznie polecam:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3557
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3557
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Składniki
Grzyby ugotować 40min. Zmielić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na maśle,dodać zmielone grzyby i smażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyrobione ciasto cienko rozwałkować ,okroić w kwadraty,kłaść farsz i zlepiać. Ułożyć na ściereczce. Na gotującą wodę wrzucać pierogi i gotować 3 min.od momentu wypłynięcia. Polać zrumienionym masłem.
Smacznego życzę!