Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi do barszczu lub podsmażane na maśle..serdecznie polecam:)
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1750
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5290
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1798
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1750
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5290
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1798
Składniki
Grzyby ugotować 40min. Zmielić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na maśle,dodać zmielone grzyby i smażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyrobione ciasto cienko rozwałkować ,okroić w kwadraty,kłaść farsz i zlepiać. Ułożyć na ściereczce. Na gotującą wodę wrzucać pierogi i gotować 3 min.od momentu wypłynięcia. Polać zrumienionym masłem.
Smacznego życzę!