Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze pierogi na świecie, bo z truskawkami.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1015
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4654
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1299
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1015
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4654
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1299
Składniki
Truskawki oczyścić, umyć i osuszyć. Jeśli duże, to przekroić. Twarożek wymieszać z cukrem pudrem i waniliowym. Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 4 części i wałkować placki. Z placków wykrawać krążki. Na krążki nakładać łyżeczkę twarożku i truskawkę. Zalepiać. Wrzucać na gotującą się, osoloną wodę. Po 3-4 minutach wyjmować i zanurzać na chwilę w zimnej wodzie. Odkładać na płaski półmisek. Podawać polane śmietaną z cukrem. Smacznego.