Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co byście powiedzieli na pyszne pierożki ? lubicie ? ja i moja rodzina uwielbiamy robię tyle co na obiad wolę za każdym razem świeże a nie mrożone
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32693
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 263
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32693
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 263
Składniki
Ugotowane ziemniaki ostudzić i przecisnąć przez praskę, dodać ostygnięty tłuszcz z cebulką i wymieszać na jednolitą masę
Gdy masa przygotowana wtedy wykonać ciasto na pierogi
Z ciasta wycinać kółka, nałożyć masę ziemniaczaną i sklejać dowolnie, gotować przez 2 minuty wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Polecam każdemu wykonanie samodzielnie pierogów