Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-10-2018
Sposób zawijania i przepis na ciasto mam od koleżanki z grupy Ewelina Rzeszutek dziękuję.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
wykonanie : Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dokładnie wyrobić ciasto. Rozwałkować na cienki placek, wycinać kółka szklanką nakładać farsz przykryć drugim kółkiem skleić, następnie zawijać warkocz. Wstawię filmik jak to zrobić.
wykonanie : Ziemniaki przecisnąć przez praskę, cebulę usmażyć na brązowo w oleju z opisu, dodać do ziemniaków, dodać pieprz, wszystko wymieszać. Podawać ze skwarkami.