Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-10-2018
Sposób zawijania i przepis na ciasto mam od koleżanki z grupy Ewelina Rzeszutek dziękuję.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
wykonanie : Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dokładnie wyrobić ciasto. Rozwałkować na cienki placek, wycinać kółka szklanką nakładać farsz przykryć drugim kółkiem skleić, następnie zawijać warkocz. Wstawię filmik jak to zrobić.
wykonanie : Ziemniaki przecisnąć przez praskę, cebulę usmażyć na brązowo w oleju z opisu, dodać do ziemniaków, dodać pieprz, wszystko wymieszać. Podawać ze skwarkami.