Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierogi z nadzieniem bananowym.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 927
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1874
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6437
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 927
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1874
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6437
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto . Ciasto rozwałkować na cienki placek . Wykrawać szklanką krążki. Banany obrać i pokroić w plastry. Na każdy krążek położyć plaster banana i zlepiać brzegi, formować pierogi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut od wypłynięcia na powierzchnię wody. Podawać polane śmietaną lub z owocami.