Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierogi z nadzieniem bananowym.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13281
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5043
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13281
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5043
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto . Ciasto rozwałkować na cienki placek . Wykrawać szklanką krążki. Banany obrać i pokroić w plastry. Na każdy krążek położyć plaster banana i zlepiać brzegi, formować pierogi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut od wypłynięcia na powierzchnię wody. Podawać polane śmietaną lub z owocami.