Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierogi z nadzieniem bananowym.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 99
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 621
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5737
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 99
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 621
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5737
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto . Ciasto rozwałkować na cienki placek . Wykrawać szklanką krążki. Banany obrać i pokroić w plastry. Na każdy krążek położyć plaster banana i zlepiać brzegi, formować pierogi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut od wypłynięcia na powierzchnię wody. Podawać polane śmietaną lub z owocami.