Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierogi z nadzieniem bananowym.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 36
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 116
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 109
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 36
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 116
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 109
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto . Ciasto rozwałkować na cienki placek . Wykrawać szklanką krążki. Banany obrać i pokroić w plastry. Na każdy krążek położyć plaster banana i zlepiać brzegi, formować pierogi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut od wypłynięcia na powierzchnię wody. Podawać polane śmietaną lub z owocami.