Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko w pysznym sosie ogórkowym. Zdrowo i smacznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7773
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 263
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2900
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7773
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 263
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2900
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Pozbawione błonek piersi nacieramy estragonem, zawijamy w folię i odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Można to zrobić nawet dzień wcześniej. Potem mięso kroimy w 1 cm plastry i podsmażamy na oleju po 2 minuty z każdej strony.
Starte ogórki na dużych oczkach dodajemy do mięsa i dusimy pod przykryciem 10 minut. Pod koniec dodajemy zmielone siemię lniane. Podajemy z kolorowym ryżem i posiekaną natką pietruszki.