Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko w pysznym sosie ogórkowym. Zdrowo i smacznie.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1004
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4413
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2707
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38728
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1004
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4413
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2707
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38728
Składniki
Pozbawione błonek piersi nacieramy estragonem, zawijamy w folię i odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Można to zrobić nawet dzień wcześniej. Potem mięso kroimy w 1 cm plastry i podsmażamy na oleju po 2 minuty z każdej strony.
Starte ogórki na dużych oczkach dodajemy do mięsa i dusimy pod przykryciem 10 minut. Pod koniec dodajemy zmielone siemię lniane. Podajemy z kolorowym ryżem i posiekaną natką pietruszki.