Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko w pysznym sosie ogórkowym. Zdrowo i smacznie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95223
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1901
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5718
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5712
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95223
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1901
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5718
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5712
Składniki
Pozbawione błonek piersi nacieramy estragonem, zawijamy w folię i odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Można to zrobić nawet dzień wcześniej. Potem mięso kroimy w 1 cm plastry i podsmażamy na oleju po 2 minuty z każdej strony.
Starte ogórki na dużych oczkach dodajemy do mięsa i dusimy pod przykryciem 10 minut. Pod koniec dodajemy zmielone siemię lniane. Podajemy z kolorowym ryżem i posiekaną natką pietruszki.