Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko w pysznym sosie ogórkowym. Zdrowo i smacznie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3917
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3779
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3917
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3779
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 537
Składniki
Pozbawione błonek piersi nacieramy estragonem, zawijamy w folię i odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Można to zrobić nawet dzień wcześniej. Potem mięso kroimy w 1 cm plastry i podsmażamy na oleju po 2 minuty z każdej strony.
Starte ogórki na dużych oczkach dodajemy do mięsa i dusimy pod przykryciem 10 minut. Pod koniec dodajemy zmielone siemię lniane. Podajemy z kolorowym ryżem i posiekaną natką pietruszki.