Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
Pora pokroić dusić na maśle.W tym czasie obrać marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach,pieczarki umyć pokroić w półplasterki,pierś umyć pokroić w kostkę,obtoczyć w papryce wymieszanej z mąką i wegetą.
Do podduszonego pora dodać marchewkę,pieczarki,usmażoną pierś.podlać winem i ewentualnie wodą jeśli jest taka potrzeba.Gotować do miękkości.Doprawić solą pieprzem i chilli.Podawać z ryżem.