Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedys tam spisalam przepis z angielskiego programu,znalazlam i zrobilam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13538
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 854
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13538
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 854
Składniki
piersi rozkroj na pol,tak aby byly cztery sznycle,dopraw wedlug siebie odstaw na godzine.
posyp serem i dokladnie przykryj szynka.
rozgrzej tluszcz na patelni i zaczynaj smazyc kotlety od strony szynki,tak by ser z szynka sie zloczyly
przekrec na druga strone i smaz na zloty kolor,nie za dlugo
podawac z ugotowanymi szparagami i ziemniakami z wody.