Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedys tam spisalam przepis z angielskiego programu,znalazlam i zrobilam.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
piersi rozkroj na pol,tak aby byly cztery sznycle,dopraw wedlug siebie odstaw na godzine.
posyp serem i dokladnie przykryj szynka.
rozgrzej tluszcz na patelni i zaczynaj smazyc kotlety od strony szynki,tak by ser z szynka sie zloczyly
przekrec na druga strone i smaz na zloty kolor,nie za dlugo
podawac z ugotowanymi szparagami i ziemniakami z wody.