Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedys tam spisalam przepis z angielskiego programu,znalazlam i zrobilam.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28657
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2184
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28657
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2184
Składniki
piersi rozkroj na pol,tak aby byly cztery sznycle,dopraw wedlug siebie odstaw na godzine.
posyp serem i dokladnie przykryj szynka.
rozgrzej tluszcz na patelni i zaczynaj smazyc kotlety od strony szynki,tak by ser z szynka sie zloczyly
przekrec na druga strone i smaz na zloty kolor,nie za dlugo
podawac z ugotowanymi szparagami i ziemniakami z wody.