Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Pożywny obiad dla całej rodziny.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1079
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1079
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie przyprawy.
Przygotowujemy farsz. Jajka, ugotowane brokuły i serek topiony rozgniatamy widelcem. Mieszamy.
Piersi kurczaka nacinamy wzdłuż tworząc kieszonki. Nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw z obu stron. Mięso faszerujemy przygotowanym farszem brokułowym.
Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy plastry pokrojonej cebuli. Na wierzchu układamy faszerowane piersi kurczaka. Pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180°C z termoobiegiem. Smacznego.