Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso do obiadu.można wykończyć na dwa sposoby:upiec w piekarniku lub usmażyć w panierce Składniki podane są bez wykończenia gdyż każdy może wybrać co dla niego smaczniejsze!!!!!!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 105
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 14
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 59
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 273
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 49
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 105
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 14
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 59
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 273
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 49
Składniki
-na początku polecam przygotować sobie farsz z pieczarek który należy wykonać następująco:pieczarki oczyścić i pokroić w drobną kostkę,cebulę obrać i posiekać w kosteczkę, następnie razem ze smażyć na łyżce oleju i doprawione do smaku solą i pieprzem,smażyć do momentu odparowania całej wody która wyjdzie z pieczarek i cebuli -następnie każda pierś dokładnie umyć i rozbić na jednakowe(mniej więcej)płaty,każdy płat posolić i popieprzyć i nałożyć na niego farsz i zawinąć każdy jak gołąbki(dlatego jak gołąbki bo farsz nie wypada podczas pieczenia) -następnie wedle uznania albo włożyć do piekarnika na ok 1 g lub o panierować w jajku i bułce i smażyć na oleju ok 15 minut na rumiany kolor