Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso do obiadu.można wykończyć na dwa sposoby:upiec w piekarniku lub usmażyć w panierce Składniki podane są bez wykończenia gdyż każdy może wybrać co dla niego smaczniejsze!!!!!!
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1432
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 339
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1688
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1432
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 339
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1688
Składniki
-na początku polecam przygotować sobie farsz z pieczarek który należy wykonać następująco:pieczarki oczyścić i pokroić w drobną kostkę,cebulę obrać i posiekać w kosteczkę, następnie razem ze smażyć na łyżce oleju i doprawione do smaku solą i pieprzem,smażyć do momentu odparowania całej wody która wyjdzie z pieczarek i cebuli -następnie każda pierś dokładnie umyć i rozbić na jednakowe(mniej więcej)płaty,każdy płat posolić i popieprzyć i nałożyć na niego farsz i zawinąć każdy jak gołąbki(dlatego jak gołąbki bo farsz nie wypada podczas pieczenia) -następnie wedle uznania albo włożyć do piekarnika na ok 1 g lub o panierować w jajku i bułce i smażyć na oleju ok 15 minut na rumiany kolor