Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka z bardzo włoskimi produktami smakuje naprawdę wyjątkowo! Polecam...
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 218
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 330
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 300
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 218
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 330
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 300
Składniki
Pierś umyć, dokładnie osuszyć i naciąć. "Kieszeń" posolić i wypełnić umytymi liśćmi bazylii oraz plastrami sera. Zawinąć w prosciutto.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i przełożyć piersi. Piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 30 min. Podawać np. z jarzynami z wody :) Smacznego!