Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam białe mięso, kotlet z piersi i owszem super smakuje ale robiony często staje się nudnym daniem, więc robię często nadziewane, tym razem również, wybór rodziny padł na smaki włoskie.
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Składniki
Piersi dzielimy na 4 kotlety, rozbijamy tak aby miały podłużną formę, przyprawiamy z obu stron. Na połówce każdej porcji układamy składniki farszu, plastry mozzarelli, pomidory suszone i liście, lekko posypujemy solą i pieprzem, przykrywamy drugą połówką mięsa. Tak powstałe "poduchy" obtaczamy jednokrotnie w jajku i bułce tartej, kładziemy na rozgrzane masło, smażymy na średnim ogniu do zrumienienia. smacznego