Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób przygotowana pierś wbrew pozorom jest mięsem smacznym i godnym polecenia ...;)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
Mięso umyć, przekroić wzdłuż i ułożyć na wysmarowanej blasze. Na mięsie położyć gałązki świeżego tymianku i plastry mozzarelli. Całość "przykryć" plastrami boczku.
Piec w piekarniku w temp. ok. 130 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!