Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób przygotowana pierś wbrew pozorom jest mięsem smacznym i godnym polecenia ...;)
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 210
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 210
Składniki
Mięso umyć, przekroić wzdłuż i ułożyć na wysmarowanej blasze. Na mięsie położyć gałązki świeżego tymianku i plastry mozzarelli. Całość "przykryć" plastrami boczku.
Piec w piekarniku w temp. ok. 130 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!