Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób przygotowana pierś wbrew pozorom jest mięsem smacznym i godnym polecenia ...;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 987
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 987
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Składniki
Mięso umyć, przekroić wzdłuż i ułożyć na wysmarowanej blasze. Na mięsie położyć gałązki świeżego tymianku i plastry mozzarelli. Całość "przykryć" plastrami boczku.
Piec w piekarniku w temp. ok. 130 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!