Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób przygotowana pierś wbrew pozorom jest mięsem smacznym i godnym polecenia ...;)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4763
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418652
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4763
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418652
Składniki
Mięso umyć, przekroić wzdłuż i ułożyć na wysmarowanej blasze. Na mięsie położyć gałązki świeżego tymianku i plastry mozzarelli. Całość "przykryć" plastrami boczku.
Piec w piekarniku w temp. ok. 130 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!