Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierś która rozpuszcza się w ustach aromatyczny pieczarkowy sos
Patelnia garnek tarka łyżka drewniana
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3553
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3553
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Składniki
•wstawiamy wywar warzywny •Pieczarki kroimy w plasterki ,cebulę i czosnek kroimy w kostke podsmażamy. •obieramy i trzemy na dużych oczkach marchew •pierś z kurczaka kroimy w kostke . •do wywaru wrzucamy podsmażone Pieczarki oraz Czosnek. •wrzucamy liście laurowe oraz ziele angielskie do wywaru ,solimy i pieprzymy •gotujemy przez 20 minut na średnim ogniu ,mieszając żeby nic się nie przypaliło •po 20 minutach wrzucamy do wywaru pierś z kurczaka, marchew i gotujemy przez 40minut do uzyskania mięciutkiego piersnika. mieszając żeby nic się nie przypaliło •na sam koniec wstypujemy sos pieczarkowy oraz zaklepujemy mąką. •najlepiej podać z ziemniakami :) Smacznego :)