Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso w sosie i serze. Z dodatkami ziemniaczki plus surówka.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Składniki
Mięso myjemy i kroimy w grubą kostkę, a następnie rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą pieprzem i przyprawą do kurczaka. Smażymy.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Natkę pietruszki siekamy, a cebulę kroimy w kostkę. Ser żółty ścieramy na dużej tarce. Do śmietany dodajemy ser, cebulę i natkę pietruszki, przyprawiamy do smaku. Sosem zalewamy mięso i pieczemy do 30 min w 200 stopniach.