Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso w sosie i serze. Z dodatkami ziemniaczki plus surówka.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21729
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 331
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21729
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 331
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Składniki
Mięso myjemy i kroimy w grubą kostkę, a następnie rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą pieprzem i przyprawą do kurczaka. Smażymy.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Natkę pietruszki siekamy, a cebulę kroimy w kostkę. Ser żółty ścieramy na dużej tarce. Do śmietany dodajemy ser, cebulę i natkę pietruszki, przyprawiamy do smaku. Sosem zalewamy mięso i pieczemy do 30 min w 200 stopniach.