Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby nieco urozmaicić mięso z grilla proponuje właśnie pierś pod kołderką z mozzarelli...polecam!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 790
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 204
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31425
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 452
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 790
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 204
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31425
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 452
Składniki
Oliwę połączyć z octem balsamicznym, papryką, octem, kucharkiem i pokrojoną bazylią. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w przygotowanej marynacie i pozostawić na ok. 2 godz w lodówce. Następnie zawinąć w folię i ułożyć na tacce. Piec w przez ok. 25-30 min. na rozgrzanym grillu.
Pod koniec pieczenia folię odwinąć, na mięsie poukładać plastry mozzarelli, ponownie zawinąć i piec jeszcze przez ok. 5-10 min. Smacznego!