Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby nieco urozmaicić mięso z grilla proponuje właśnie pierś pod kołderką z mozzarelli...polecam!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6222
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1915
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6222
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1915
 
         
         
                Składniki
Oliwę połączyć z octem balsamicznym, papryką, octem, kucharkiem i pokrojoną bazylią. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w przygotowanej marynacie i pozostawić na ok. 2 godz w lodówce. Następnie zawinąć w folię i ułożyć na tacce. Piec w przez ok. 25-30 min. na rozgrzanym grillu.
Pod koniec pieczenia folię odwinąć, na mięsie poukładać plastry mozzarelli, ponownie zawinąć i piec jeszcze przez ok. 5-10 min. Smacznego!