Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby nieco urozmaicić mięso z grilla proponuje właśnie pierś pod kołderką z mozzarelli...polecam!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Składniki
Oliwę połączyć z octem balsamicznym, papryką, octem, kucharkiem i pokrojoną bazylią. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w przygotowanej marynacie i pozostawić na ok. 2 godz w lodówce. Następnie zawinąć w folię i ułożyć na tacce. Piec w przez ok. 25-30 min. na rozgrzanym grillu.
Pod koniec pieczenia folię odwinąć, na mięsie poukładać plastry mozzarelli, ponownie zawinąć i piec jeszcze przez ok. 5-10 min. Smacznego!