Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta, dietetyczna, marynowana pierś z indyka, panierowana w pistacjach, pieczona w piekarniku:) W towarzystwie świetnej surówki z marchwi z dodatkiem czosnku:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1512
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14607
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6020
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1512
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14607
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6020
Składniki
Przygotować marynatę z podanych składników. Umyte i osuszone mięso rozbić delikatnie przez folię, włożyć do marynaty i odstawić na minimum 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.
Przygotować surówkę. Marchew zetrzeć na drobnych oczkach, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, oliwę, sok z cytryny, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i odstawić na 30 minut. Udekorować natką.
Zamarynowane mięso panierować w białku i pistacjach. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 190 stopni (termoobieg) na 20 minut. SMACZNEGO:)