Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piers z kaczki pieczona na suszonych owocach, wyjatkowo soczysta i smaczna.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Cebule obrac i pokroici, zmieszac z owocami i rodzynkami, ulozyc w lekko natluszczonej formie. Na owocach ulozyc piersi kaczki (skóra do góry) i naciac kilkakrotnie. Posypac przyprawami. Piec ok 75 min w temp 180° C, a nastepnie ok. 10 minut w temp. 220° C. Polewac co jakis czas wlasnym sosem.