Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne danie,polecam osobom na diecie i nie tylko:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Składniki
Umytą pierś pokroić ze skosa na plasterki,wrzuć na patelnię na rozgrzane masło i chwilkę podsmażyć z dwóch stron. Fenkuł pokroić na paski i dodać do piersi. Podlać 1/2 szkl.wodą,przykryć i dusić 15min. Po tym czasie odkryć,doprawić do smaku,odparować płyn o ile został i dodać jogurt.Zagotować i gotowe.
Smacznego życzę!