Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka moja wariacja na temat piersi z kurczaka. Od siebie dodam, że idealnym dodatkiem do tego dania byłby jakikolwiek ulubiony sos, bo mięso "wychodzi" dość suche ;)
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 480
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 213
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 480
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 213
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń. Na oliwie z dodatkiem kucharka usmażyć skrojone pieczarki.
Kieszenie natrzeć przyprawami, serem i nałożyć cześć pieczarek.
Mięso spiąć wykałaczkami i smażyć na roztopionym maśle do k momentu, aż będą miękkie
Podawać na pozostałych pieczarkach z dodatkiem gotowanego ryżu i np. surówki z marchewki. Smacznego!