Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka moja wariacja na temat piersi z kurczaka. Od siebie dodam, że idealnym dodatkiem do tego dania byłby jakikolwiek ulubiony sos, bo mięso "wychodzi" dość suche ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1060
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 155
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4224
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1060
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 155
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4224
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń. Na oliwie z dodatkiem kucharka usmażyć skrojone pieczarki.
Kieszenie natrzeć przyprawami, serem i nałożyć cześć pieczarek.
Mięso spiąć wykałaczkami i smażyć na roztopionym maśle do k momentu, aż będą miękkie
Podawać na pozostałych pieczarkach z dodatkiem gotowanego ryżu i np. surówki z marchewki. Smacznego!