Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudziły się Wam zwykłe piersi z kurczaka, proponuję przyrządzić je w zupełnie nowej odsłonie, czyli z porem. Bardzo prosta i bardzo szybka potrawa a jaka smaczna.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze płaty, doprawiamy solą. 2. W naczyniu rozgniatamy kostkę rosołową i mieszamy z nie wielką ilością oleju.
3. Następnie takiej marynacie moczymy mięso. 4. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Pieczarki pokrojone podsmażamy na rozgrzanym oleju doprawiając przyprawami pieprzem oraz solą.
6. Por kroimy w krążki a ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 7. Sos pomidorowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
8. Na mięso wykładamy pieczarki
9. Następnie układamy pora.
10. Polewamy sosem.
11. Na koniec posypujemy serem.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.