Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudziły się Wam zwykłe piersi z kurczaka, proponuję przyrządzić je w zupełnie nowej odsłonie, czyli z porem. Bardzo prosta i bardzo szybka potrawa a jaka smaczna.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424887
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424887
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze płaty, doprawiamy solą. 2. W naczyniu rozgniatamy kostkę rosołową i mieszamy z nie wielką ilością oleju.
3. Następnie takiej marynacie moczymy mięso. 4. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Pieczarki pokrojone podsmażamy na rozgrzanym oleju doprawiając przyprawami pieprzem oraz solą.
6. Por kroimy w krążki a ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 7. Sos pomidorowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
8. Na mięso wykładamy pieczarki
9. Następnie układamy pora.
10. Polewamy sosem.
11. Na koniec posypujemy serem.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.