Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudziły się Wam zwykłe piersi z kurczaka, proponuję przyrządzić je w zupełnie nowej odsłonie, czyli z porem. Bardzo prosta i bardzo szybka potrawa a jaka smaczna.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12454
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1406
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13433
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5676
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12454
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1406
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13433
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5676
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze płaty, doprawiamy solą. 2. W naczyniu rozgniatamy kostkę rosołową i mieszamy z nie wielką ilością oleju.
3. Następnie takiej marynacie moczymy mięso. 4. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Pieczarki pokrojone podsmażamy na rozgrzanym oleju doprawiając przyprawami pieprzem oraz solą.
6. Por kroimy w krążki a ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 7. Sos pomidorowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
8. Na mięso wykładamy pieczarki
9. Następnie układamy pora.
10. Polewamy sosem.
11. Na koniec posypujemy serem.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.