Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudziły się Wam zwykłe piersi z kurczaka, proponuję przyrządzić je w zupełnie nowej odsłonie, czyli z porem. Bardzo prosta i bardzo szybka potrawa a jaka smaczna.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12077
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6859
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5633
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12077
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6859
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5633
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze płaty, doprawiamy solą. 2. W naczyniu rozgniatamy kostkę rosołową i mieszamy z nie wielką ilością oleju.
3. Następnie takiej marynacie moczymy mięso. 4. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Pieczarki pokrojone podsmażamy na rozgrzanym oleju doprawiając przyprawami pieprzem oraz solą.
6. Por kroimy w krążki a ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 7. Sos pomidorowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
8. Na mięso wykładamy pieczarki
9. Następnie układamy pora.
10. Polewamy sosem.
11. Na koniec posypujemy serem.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.