Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z grilla wychodzi bardzo soczysta. Glazura miodowo musztardowa sprawia, że danie jest bardzo smaczne, smaki świetnie się uzupełniaja.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 78
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1010
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 78
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1010
Składniki
Przygotowanie; Filety myjemy, osuszamy. Do miseczki wlewamy olej, dodajemy miód i musztardę. Dokładnie mieszamy do połączenia. Filety nacieramy solą i pieprzem następnie smarujemy dokładnie marynatą. Układamy w misce. Pozostałą marynatą zalewamy całość. Przykrywamy, odstawiamy na około 1 godzinę do lodówki. Po tym czasie filety wyjmujemy i grillujemy po kilka minut z każdej strony. Cukinię kroimy w około centymetrowe plastry. Polewamy po wierzchu oliwą i posypujemy przyprawą grillową. Układamy na grillu. Grillujemy zaledwie5-6 minut. Podajemy z kurczakiem.