Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z grilla wychodzi bardzo soczysta. Glazura miodowo musztardowa sprawia, że danie jest bardzo smaczne, smaki świetnie się uzupełniaja.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Składniki
Przygotowanie; Filety myjemy, osuszamy. Do miseczki wlewamy olej, dodajemy miód i musztardę. Dokładnie mieszamy do połączenia. Filety nacieramy solą i pieprzem następnie smarujemy dokładnie marynatą. Układamy w misce. Pozostałą marynatą zalewamy całość. Przykrywamy, odstawiamy na około 1 godzinę do lodówki. Po tym czasie filety wyjmujemy i grillujemy po kilka minut z każdej strony. Cukinię kroimy w około centymetrowe plastry. Polewamy po wierzchu oliwą i posypujemy przyprawą grillową. Układamy na grillu. Grillujemy zaledwie5-6 minut. Podajemy z kurczakiem.