Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cały obiad z warzywami bez tłuszczu z patelni, mięso jest soczyste i rozpływa się w ustach.
papier do pieczenia, patelnia z pokrywką
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 378
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 378
Składniki
Przyprawy mogą być dowolne, pierś zamarynowałam krotko w mieszaninie jogurtu z musztardą.
W papierze do pieczenia układa się warzywa, lekko się je soli i pierś. Całość się zawija. Jeśli porcji jest więcej można użyć piekarnika, jeśli jedna jak tutaj użyłam patelni z pokrywką. Papilot układa się bez tłuszczu na patelni i przykrywa pokrywką. Patelnie się nagrzewa i zmniejsza ogień na średnio mniejszy. Całość sprawdziłam po dwudziestu pięciu minutach, nakłuwa się pierś i płyn powinien być klarowny.
Smacznego :)