Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cały obiad z warzywami bez tłuszczu z patelni, mięso jest soczyste i rozpływa się w ustach.
papier do pieczenia, patelnia z pokrywką
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6954
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30429
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29189
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6954
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30429
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29189
Składniki
Przyprawy mogą być dowolne, pierś zamarynowałam krotko w mieszaninie jogurtu z musztardą.
W papierze do pieczenia układa się warzywa, lekko się je soli i pierś. Całość się zawija. Jeśli porcji jest więcej można użyć piekarnika, jeśli jedna jak tutaj użyłam patelni z pokrywką. Papilot układa się bez tłuszczu na patelni i przykrywa pokrywką. Patelnie się nagrzewa i zmniejsza ogień na średnio mniejszy. Całość sprawdziłam po dwudziestu pięciu minutach, nakłuwa się pierś i płyn powinien być klarowny.
Smacznego :)