Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cały obiad z warzywami bez tłuszczu z patelni, mięso jest soczyste i rozpływa się w ustach.
papier do pieczenia, patelnia z pokrywką
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40571
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 950
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 234
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3274
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40571
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 950
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 234
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3274
Składniki
Przyprawy mogą być dowolne, pierś zamarynowałam krotko w mieszaninie jogurtu z musztardą.
W papierze do pieczenia układa się warzywa, lekko się je soli i pierś. Całość się zawija. Jeśli porcji jest więcej można użyć piekarnika, jeśli jedna jak tutaj użyłam patelni z pokrywką. Papilot układa się bez tłuszczu na patelni i przykrywa pokrywką. Patelnie się nagrzewa i zmniejsza ogień na średnio mniejszy. Całość sprawdziłam po dwudziestu pięciu minutach, nakłuwa się pierś i płyn powinien być klarowny.
Smacznego :)