Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,krucha w aromatycznych dodatkach,serdecznie polecam:)
...ale pyszny.
Odsłon: 695
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 622
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 353
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 150
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5124
...ale pyszny.
Odsłon: 695
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 622
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 353
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 150
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5124
Składniki
Piersi opłukać i pokroić na 1,5cm kawałki.Dodać sos teriyaki,pastę wasabi,zioła i paprykę.Wymieszać i odstawić na pół godz. Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Pokrojone piersi wrzucić na masło klarowane i usmażyć. Cebule pokroić w kostkę ,zrumienić na maśle spod smażenia piersi. Dodać pokrojone w paski pieczarki i smażyć około 10min. Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kilka min. Dodać podsmażone piersi,kiełki fasoli,fasolkę czerwoną odcedzoną z wody,przyprawy oraz ugotowany makaron,doprawić do smaku. Wszystko jeszcze poddusić 10min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!