Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,krucha w aromatycznych dodatkach,serdecznie polecam:)
Sezon grillowy w pełni, więc mam propozycję na szybką i ciekawą sałatkę w sam...
Odsłon: 24921
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 314
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 314
Składniki
Piersi opłukać i pokroić na 1,5cm kawałki.Dodać sos teriyaki,pastę wasabi,zioła i paprykę.Wymieszać i odstawić na pół godz. Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Pokrojone piersi wrzucić na masło klarowane i usmażyć. Cebule pokroić w kostkę ,zrumienić na maśle spod smażenia piersi. Dodać pokrojone w paski pieczarki i smażyć około 10min. Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kilka min. Dodać podsmażone piersi,kiełki fasoli,fasolkę czerwoną odcedzoną z wody,przyprawy oraz ugotowany makaron,doprawić do smaku. Wszystko jeszcze poddusić 10min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 52
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1710