Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,krucha w aromatycznych dodatkach,serdecznie polecam:)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 778
Dziś do pracy.
Odsłon: 256
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1678
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 778
Dziś do pracy.
Odsłon: 256
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1678
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Składniki
Piersi opłukać i pokroić na 1,5cm kawałki.Dodać sos teriyaki,pastę wasabi,zioła i paprykę.Wymieszać i odstawić na pół godz. Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Pokrojone piersi wrzucić na masło klarowane i usmażyć. Cebule pokroić w kostkę ,zrumienić na maśle spod smażenia piersi. Dodać pokrojone w paski pieczarki i smażyć około 10min. Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kilka min. Dodać podsmażone piersi,kiełki fasoli,fasolkę czerwoną odcedzoną z wody,przyprawy oraz ugotowany makaron,doprawić do smaku. Wszystko jeszcze poddusić 10min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!