Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób podania piersi z kurczaka. Jest bardzo smaczna i mało kaloryczna:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3672
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 360
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 664
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3672
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 360
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 664
Składniki
Przygotować marynatę: posiekać czosnek, dodać sól, oliwę z zalewy po pomidorach, sok z cytryny(kilka kropel).
Połowki piersi z kurczaka naciąć nożem aby powstały kieszonki. Do kieszonki włożyć pomidory, liście tymianku(niekoniecznie). Posmarować marynatą i odstawić 15-20 minut do lodówki.
Ułożyć w koszyku do gotowania na parze i gotować około 15-20 minut. Można też robić w piekarniku w łaźni wodnej. Kroić mięsko w plastry i podawać z ryżem lub z razowym pieczywem.