Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16273
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16273
Składniki
Szpinak należy podsmażyć i dodać do niego bardzo drobno posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz do smaku. Pierś kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem i rozbijamy. Następnie należy rozsmarować na jej całej powierzchni podsmażony szpinak, na który wykładamy pokrojone w kostkę plasterki mozzarelli. Całość zwijamy dokładnie, posypujemy przyprawami, solimy i pieprzymy. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni C i pieczemy przez ok. 40 minut.