Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na obiad.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 900
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 13
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 900
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 13
Składniki
Szpinak należy podsmażyć i dodać do niego bardzo drobno posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz do smaku. Pierś kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem i rozbijamy. Następnie należy rozsmarować na jej całej powierzchni podsmażony szpinak, na który wykładamy pokrojone w kostkę plasterki mozzarelli. Całość zwijamy dokładnie, posypujemy przyprawami, solimy i pieprzymy. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni C i pieczemy przez ok. 40 minut.