Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Szpinak należy podsmażyć i dodać do niego bardzo drobno posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz do smaku. Pierś kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem i rozbijamy. Następnie należy rozsmarować na jej całej powierzchni podsmażony szpinak, na który wykładamy pokrojone w kostkę plasterki mozzarelli. Całość zwijamy dokładnie, posypujemy przyprawami, solimy i pieprzymy. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni C i pieczemy przez ok. 40 minut.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 14 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszne żarełko :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 13 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Świetna propozycja :)5 Kto głosował? | Odpowiedz