Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mascarpone i orzechy włoskie wspaniale sprawdzą się jako nadzienie do piersi z kurczaka! Polecam, ponieważ czasem warto spróbować czegoś nowego ;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1828
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14496
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19572
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1828
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14496
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19572
Składniki
Piersi umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszenie. Posolić i posmarować serkiem. Następnie dodać pokrojone orzechy włoskie, zwinąć.
Mięso obtoczyć w mące, roztrzepanym jaju i na końcu w bułce tartej. Smażyć na maśle na złoty kolor z obu stron na małym ogniu. Można podawać np. z ziemniakami i sałatką ze śmietaną. Smacznego!