Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio lubię pierś z porami dlatego robię ja na różne sposoby,ta jest inna,smaczna i lekka w smaku!!Polecam!!!!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3730
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2058
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5484
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5519
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3730
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2058
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5484
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5519
Składniki
Pora kroimy w półplasterki.Pierś myjemy i możemy podzielić na mini kotleciki.
Margarynę roztapiamy na patelni.Gdy jest gorąca wkładamy na nią pory i obsmażamy je ok 5min. Następnie dodajemy boczek pokrojony w cienkie paseczki .Razem smażymy ok 2min i dodajemy kawałki piersi.Gdy piersi się obsmażą wszystko delikatnie solimy i dodajemy pieprz.
Potem dolewamy bulion i całość dusimy ok 5min.
Ja podałam to mięsa z ziemniakami i posypałam wszystko koperkiem.
Smacznego!!!