Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio lubię pierś z porami dlatego robię ja na różne sposoby,ta jest inna,smaczna i lekka w smaku!!Polecam!!!!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113092
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 478
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 822
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 613
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113092
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 478
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 822
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 613
Składniki
Pora kroimy w półplasterki.Pierś myjemy i możemy podzielić na mini kotleciki.
Margarynę roztapiamy na patelni.Gdy jest gorąca wkładamy na nią pory i obsmażamy je ok 5min. Następnie dodajemy boczek pokrojony w cienkie paseczki .Razem smażymy ok 2min i dodajemy kawałki piersi.Gdy piersi się obsmażą wszystko delikatnie solimy i dodajemy pieprz.
Potem dolewamy bulion i całość dusimy ok 5min.
Ja podałam to mięsa z ziemniakami i posypałam wszystko koperkiem.
Smacznego!!!