Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio lubię pierś z porami dlatego robię ja na różne sposoby,ta jest inna,smaczna i lekka w smaku!!Polecam!!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14419
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16516
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6637
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14419
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16516
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6637
Składniki
Pora kroimy w półplasterki.Pierś myjemy i możemy podzielić na mini kotleciki.
Margarynę roztapiamy na patelni.Gdy jest gorąca wkładamy na nią pory i obsmażamy je ok 5min. Następnie dodajemy boczek pokrojony w cienkie paseczki .Razem smażymy ok 2min i dodajemy kawałki piersi.Gdy piersi się obsmażą wszystko delikatnie solimy i dodajemy pieprz.
Potem dolewamy bulion i całość dusimy ok 5min.
Ja podałam to mięsa z ziemniakami i posypałam wszystko koperkiem.
Smacznego!!!