Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne i zdrowe...polecam wypróbować:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13206
Składniki
Liście kapusty pekińskiej zblanszować 3 min. Umytą pierś poporcjować wzdłuż na cieńkie plastry. Na liście układać piersi,pasek ogórka ,popieprzyć i posolić, zawinąć jak gołąbki. W rondlu na spodzie ułożyć 2-3 liście i układać na nich roladki. Osobno zrobić sos pomidorowy i zalać nim roladki. SOS Masło z mąką zasmażyć,dodać koncentrat,podlać wodą tyle by sos nie był za rzadki.Zagotować doprawić maggi ,pieprzem i solą. Roladki gotować pod przykryciem około 40min.
Smacznego życzę!