Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne i zdrowe...polecam wypróbować:)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7997
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 277
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2168
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 684
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7997
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 277
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2168
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 684
Składniki
Liście kapusty pekińskiej zblanszować 3 min. Umytą pierś poporcjować wzdłuż na cieńkie plastry. Na liście układać piersi,pasek ogórka ,popieprzyć i posolić, zawinąć jak gołąbki. W rondlu na spodzie ułożyć 2-3 liście i układać na nich roladki. Osobno zrobić sos pomidorowy i zalać nim roladki. SOS Masło z mąką zasmażyć,dodać koncentrat,podlać wodą tyle by sos nie był za rzadki.Zagotować doprawić maggi ,pieprzem i solą. Roladki gotować pod przykryciem około 40min.
Smacznego życzę!