Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cały sekret to prostota tego pysznego dania.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44933
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44933
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Składniki
Piersi pokroiłem na cztery części. Wszystkie przyprawy wymieszałem z olejem i natarłem nimi kurczaka. Zieloną część pora pokroiłem, białą zostawiłem w całości (można ją również pokroić) i wrzuciłem do kurczaka. Zostawiłem na pół godziny.
Piekłem 30 minut w 180 stopniach, przed końcem posypałem żółtym serem. (można pominąć). Piekłem jeszcze 5 minut.
Podawałem z plasterkami ziemniaków pieczonymi w tym samym czasie. Przemycamy zdrowie: Oczywiście do nacierania kurczaka dodałem kurkumy, a przed pieczeniem podsypałem go otrębami.