Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cały sekret to prostota tego pysznego dania.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Piersi pokroiłem na cztery części. Wszystkie przyprawy wymieszałem z olejem i natarłem nimi kurczaka. Zieloną część pora pokroiłem, białą zostawiłem w całości (można ją również pokroić) i wrzuciłem do kurczaka. Zostawiłem na pół godziny.
Piekłem 30 minut w 180 stopniach, przed końcem posypałem żółtym serem. (można pominąć). Piekłem jeszcze 5 minut.
Podawałem z plasterkami ziemniaków pieczonymi w tym samym czasie. Przemycamy zdrowie: Oczywiście do nacierania kurczaka dodałem kurkumy, a przed pieczeniem podsypałem go otrębami.