Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne piersi na obiadek! Jednogarnkowo i smacznie!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8675
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327949
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8675
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327949
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w cząstki. Papryki kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka. Do bulionu dajemy olej i pokrojony drobno czosnek. Mięso kroimy w paski, posypujemy pieprzem, solą i papryką w proszku. Mięso mieszamy z warzywami, dajemy na blachę do rękawa do pieczenia polewamy bulionem i posypujemy tymiankiem. Pieczemy do 35 min w 200 stopniach.