Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne piersi na obiadek! Jednogarnkowo i smacznie!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 521
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3586
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4152
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30563
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 521
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3586
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4152
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30563
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w cząstki. Papryki kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka. Do bulionu dajemy olej i pokrojony drobno czosnek. Mięso kroimy w paski, posypujemy pieprzem, solą i papryką w proszku. Mięso mieszamy z warzywami, dajemy na blachę do rękawa do pieczenia polewamy bulionem i posypujemy tymiankiem. Pieczemy do 35 min w 200 stopniach.