Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne piersi na obiadek! Jednogarnkowo i smacznie!
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3855
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 705
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8870
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3855
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 705
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8870
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w cząstki. Papryki kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka. Do bulionu dajemy olej i pokrojony drobno czosnek. Mięso kroimy w paski, posypujemy pieprzem, solą i papryką w proszku. Mięso mieszamy z warzywami, dajemy na blachę do rękawa do pieczenia polewamy bulionem i posypujemy tymiankiem. Pieczemy do 35 min w 200 stopniach.