Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne piersi na obiadek! Jednogarnkowo i smacznie!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21890
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 149
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 337
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 453
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21890
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 149
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 337
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 453
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w cząstki. Papryki kroimy w dużą kostkę, cebulę w piórka. Do bulionu dajemy olej i pokrojony drobno czosnek. Mięso kroimy w paski, posypujemy pieprzem, solą i papryką w proszku. Mięso mieszamy z warzywami, dajemy na blachę do rękawa do pieczenia polewamy bulionem i posypujemy tymiankiem. Pieczemy do 35 min w 200 stopniach.