Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka, zanurzone w kapuście z dodatkiem boczku, który nadaje wyrazistego smaku.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3272
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3272
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy, doprawiamy pieprzem i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Kapustę drobno szatkujemy, przekładamy do brytfanki, zalewamy wodą i gotujemy.
3. Doprawiamy solą.
4. Jabłko obieramy ze skórki kroimy w cząstki i dodajemy do kapusty.
5. Następnie dodajemy liść laurowy.
6. Boczek drobno kroimy, przesmażamy i przekładamy do kapustą.
7. Na koniec mieszamy z łyżką miodu.
8. Mięso łączymy z kapustą, chwilę prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Najlepiej podawać z ryżem. 11. Smacznego.