Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka, zanurzone w kapuście z dodatkiem boczku, który nadaje wyrazistego smaku.
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 901
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 87
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 114
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 128
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 901
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 87
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 114
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 128
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy, doprawiamy pieprzem i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Kapustę drobno szatkujemy, przekładamy do brytfanki, zalewamy wodą i gotujemy.
3. Doprawiamy solą.
4. Jabłko obieramy ze skórki kroimy w cząstki i dodajemy do kapusty.
5. Następnie dodajemy liść laurowy.
6. Boczek drobno kroimy, przesmażamy i przekładamy do kapustą.
7. Na koniec mieszamy z łyżką miodu.
8. Mięso łączymy z kapustą, chwilę prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Najlepiej podawać z ryżem. 11. Smacznego.