Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niniejszym sezon grillowy uważam za otwarty! Pogoda jak w maju - więc majówka. Na początek prosta, najpopularniejsza karkówka. W zalewie ziołowej, podana z sałatką z grillowanych warzyw sosem z pieczonego czosnku.
Mięso umyj, osusz i pokrój dość grube plastry. Rozbij je lekko pięścią i ponacinaj niezbyt głęboko na obwodzie.
Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki marynaty i zanurz w niej mięso tak, aby wszystkie steki były dokładnie zalane.
Zamknij naczynie i odstaw na minimum 2 - 3 godziny do lodówki.
Piecz na rozgrzanym grillu, aż będą odpowiednio do twojego gustu wypieczone. Obróć tylko raz, w razie potrzeby posmaruj marynatą.
Podawaj np. z sałatką i bagietką.
Idealnie pasuje czerwone wino lub piwo.
Zapiekana karkówka w marynacie z warzywami to pyszny jednogarnkowy obiad nie...
Odsłon: 2988
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 151
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotow...
Odsłon: 24
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15105
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 571
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 22
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 151
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotow...
Odsłon: 24
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15105
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 571
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 22
Składniki
Mięso umyj, osusz i pokrój dość grube plastry. Rozbij je lekko pięścią i ponacinaj niezbyt głęboko na obwodzie.
Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki marynaty i zanurz w niej mięso tak, aby wszystkie steki były dokładnie zalane. Zamknij naczynie i odstaw na minimum 2 - 3 godziny do lodówki.
Piecz na rozgrzanym grillu, aż będą odpowiednio do twojego gustu wypieczone. Obróć tylko raz, w razie potrzeby posmaruj marynatą.
Podawaj np. z sałatką i bagietką. Idealnie pasuje czerwone wino lub piwo.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mini kebab
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Ryż z koktajlem truskawkowym
Mini kebab
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 22
Pulpety w sosie pomidorowym
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 66