Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantne serca drobiowe"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 33
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 33
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Podroby oczyścić, umyć, osuszyć. Cebulę obrać, pokroić w piórka lub w drobną kostkę. Boczek pociąć w większą kostkę lub w paski. Na odrobinie rozgrzanego oleju mieszając przesmażyć boczek, dodać cebulę i zeszklić.
Następnie dodać serca i chwilę razem smażyć. Zalać szklanką gorącej wody, dodać listki i tymianek.
Gotować ok. 20 minut, dodać cebulki, musztardę i ketchup, doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze kilka minut. Podawać od razu.Źródło: Twoje Imperium