Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu z kurzych serduszek. Smaczna odmiana.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13690
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2887
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1195
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13690
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2887
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1195
Składniki
► Serduszka oczyścić, wypłukać i zalać około ¾ litra wody, dodać marchewkę, cebulę, kucharek, ziele angielskie i ugotować do miękkości. ► Wyjąć wszystko łyżką cedzakową trochę przestudzić, teraz serduszka kroimy w plastry, marchewkę w kostkę i pokrojone wrzucić z powrotem do rosołu. ► Dodać imbir, przyprawę do gulaszu, sos imbirowy, majeranek i gotować około 15 minut. Z mąki i masła zrobić zasmażkę i dodać do serduszek.