Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu z kurzych serduszek. Smaczna odmiana.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Składniki
► Serduszka oczyścić, wypłukać i zalać około ¾ litra wody, dodać marchewkę, cebulę, kucharek, ziele angielskie i ugotować do miękkości. ► Wyjąć wszystko łyżką cedzakową trochę przestudzić, teraz serduszka kroimy w plastry, marchewkę w kostkę i pokrojone wrzucić z powrotem do rosołu. ► Dodać imbir, przyprawę do gulaszu, sos imbirowy, majeranek i gotować około 15 minut. Z mąki i masła zrobić zasmażkę i dodać do serduszek.