Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zwolenników pikantnych potraw.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Umyte i osuszone skrzydełka natrzeć solą.Z podanych składników /bez owoców/ wymieszać marynatę i włożyć do niej skrzydełka. Odstawić w chłodne miejsce na 12 dodzin.
Następnie ułożyć skrzydełka w żaroodpornym naczyniu, polać marynatą, obłożyć cząstkami owoców i wstawić do piekarnika.Piec w tem. 170st.C ok. 1 godziny co jakiś cza przewracając.
Skrzydełka można podać z ryżem i surówką wg uznania. SMACZNEDO!