Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zwolenników pikantnych potraw.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Umyte i osuszone skrzydełka natrzeć solą.Z podanych składników /bez owoców/ wymieszać marynatę i włożyć do niej skrzydełka. Odstawić w chłodne miejsce na 12 dodzin.
Następnie ułożyć skrzydełka w żaroodpornym naczyniu, polać marynatą, obłożyć cząstkami owoców i wstawić do piekarnika.Piec w tem. 170st.C ok. 1 godziny co jakiś cza przewracając.
Skrzydełka można podać z ryżem i surówką wg uznania. SMACZNEDO!