Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus dodatki robią niesamowity smak.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 192
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 192
Składniki
Ten placek bardzo mi smakuje, kupuję już gotowy bo jest ogólnie dostępny .
Na placek kładziemy pokrojony ser pleśniowy. Do tego dodajemy krople miodu. Ja użyłem miód wielokwiatowy. Ilości tych składników jest uzależniona od Waszych upodobań.
Dodajemy świeżą rukolę.
Na koniec posypujemy całość mieszanką ulubionych orzechów. Jak mamy przygotowany placek, to rozgrzewamy piekarnik góra/dół 250 st C wkładamy placek i pieczemy 5-6 minut.
I tak oto mamy pyszne danie. Smacznego