Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus dodatki robią niesamowity smak.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 192
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25116
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 192
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25116
Składniki
Ten placek bardzo mi smakuje, kupuję już gotowy bo jest ogólnie dostępny .
Na placek kładziemy pokrojony ser pleśniowy. Do tego dodajemy krople miodu. Ja użyłem miód wielokwiatowy. Ilości tych składników jest uzależniona od Waszych upodobań.
Dodajemy świeżą rukolę.
Na koniec posypujemy całość mieszanką ulubionych orzechów. Jak mamy przygotowany placek, to rozgrzewamy piekarnik góra/dół 250 st C wkładamy placek i pieczemy 5-6 minut.
I tak oto mamy pyszne danie. Smacznego