Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus dodatki robią niesamowity smak.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15598
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4684
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 362
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2872
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15598
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4684
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 362
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2872
Składniki
Ten placek bardzo mi smakuje, kupuję już gotowy bo jest ogólnie dostępny .
Na placek kładziemy pokrojony ser pleśniowy. Do tego dodajemy krople miodu. Ja użyłem miód wielokwiatowy. Ilości tych składników jest uzależniona od Waszych upodobań.
Dodajemy świeżą rukolę.
Na koniec posypujemy całość mieszanką ulubionych orzechów. Jak mamy przygotowany placek, to rozgrzewamy piekarnik góra/dół 250 st C wkładamy placek i pieczemy 5-6 minut.
I tak oto mamy pyszne danie. Smacznego