Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus dodatki robią niesamowity smak.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13934
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1606
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15655
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6362
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13934
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1606
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15655
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6362
Składniki
Ten placek bardzo mi smakuje, kupuję już gotowy bo jest ogólnie dostępny .
Na placek kładziemy pokrojony ser pleśniowy. Do tego dodajemy krople miodu. Ja użyłem miód wielokwiatowy. Ilości tych składników jest uzależniona od Waszych upodobań.
Dodajemy świeżą rukolę.
Na koniec posypujemy całość mieszanką ulubionych orzechów. Jak mamy przygotowany placek, to rozgrzewamy piekarnik góra/dół 250 st C wkładamy placek i pieczemy 5-6 minut.
I tak oto mamy pyszne danie. Smacznego