Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmiana pizzy, którą bardzo polecam.
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1882
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 23
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 58
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 99
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1882
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 23
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 58
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 99
Składniki
Proponowany placek Pinsa kupiłem w znanej sieci sklepów, już gotowy do podgrzania. Wyjmujemy place z opakowania i lekko polewamy ulubioną oliwą.
Przygotowany placek smarujemy przecierem paprykowym np. wg mojego przepisu https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przecier-paprykowy,1928671,bobby.html. polecam.
Następnie dodajemy ser mozzarella pocięty na kawałki.
Do całości dodajemy pociętą cebulę czerwoną, pomidorki koktajlowe. Możemy posypać ulubionymi ziołami.
Nagrzewamy piekarnik góra dół do 250 st C i pieczemy przygotowany placek około 5-6 minut . I tak oto mamy nowe, ale bardzo smaczne danie. Smacznego.