Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmiana pizzy, którą bardzo polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Proponowany placek Pinsa kupiłem w znanej sieci sklepów, już gotowy do podgrzania. Wyjmujemy place z opakowania i lekko polewamy ulubioną oliwą.
Przygotowany placek smarujemy przecierem paprykowym np. wg mojego przepisu https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przecier-paprykowy,1928671,bobby.html. polecam.
Następnie dodajemy ser mozzarella pocięty na kawałki.
Do całości dodajemy pociętą cebulę czerwoną, pomidorki koktajlowe. Możemy posypać ulubionymi ziołami.
Nagrzewamy piekarnik góra dół do 250 st C i pieczemy przygotowany placek około 5-6 minut . I tak oto mamy nowe, ale bardzo smaczne danie. Smacznego.