Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmiana pizzy, którą bardzo polecam.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415515
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2595
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415515
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2595
Składniki
Proponowany placek Pinsa kupiłem w znanej sieci sklepów, już gotowy do podgrzania. Wyjmujemy place z opakowania i lekko polewamy ulubioną oliwą.
Przygotowany placek smarujemy przecierem paprykowym np. wg mojego przepisu https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przecier-paprykowy,1928671,bobby.html. polecam.
Następnie dodajemy ser mozzarella pocięty na kawałki.
Do całości dodajemy pociętą cebulę czerwoną, pomidorki koktajlowe. Możemy posypać ulubionymi ziołami.
Nagrzewamy piekarnik góra dół do 250 st C i pieczemy przygotowany placek około 5-6 minut . I tak oto mamy nowe, ale bardzo smaczne danie. Smacznego.