Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmiana pizzy, którą bardzo polecam.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4809
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154702
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1016
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 427
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4809
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154702
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1016
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 427
Składniki
Proponowany placek Pinsa kupiłem w znanej sieci sklepów, już gotowy do podgrzania. Wyjmujemy place z opakowania i lekko polewamy ulubioną oliwą.
Przygotowany placek smarujemy przecierem paprykowym np. wg mojego przepisu https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przecier-paprykowy,1928671,bobby.html. polecam.
Następnie dodajemy ser mozzarella pocięty na kawałki.
Do całości dodajemy pociętą cebulę czerwoną, pomidorki koktajlowe. Możemy posypać ulubionymi ziołami.
Nagrzewamy piekarnik góra dół do 250 st C i pieczemy przygotowany placek około 5-6 minut . I tak oto mamy nowe, ale bardzo smaczne danie. Smacznego.