Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pikantne gołąbki na obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12232
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12232
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować w osolonej wodzie, a paprykę wydrążyć, zmielić lub zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić na maśle, wymieszać z ryżem i chrzanem. Całość wymieszać i doprawić do smaku. Nakładać na wcześniej zaparzonych liściach kapusty. W naczyniu żaroodpornym układać warstwowo gołąbki, skrapiać olejem z ketchupem i posypywać przyprawą typu Vegeta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i dusić pod przykryciem do miękkości.