Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pikantne gołąbki na obiad.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6609
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4535
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326988
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6609
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4535
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326988
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować w osolonej wodzie, a paprykę wydrążyć, zmielić lub zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić na maśle, wymieszać z ryżem i chrzanem. Całość wymieszać i doprawić do smaku. Nakładać na wcześniej zaparzonych liściach kapusty. W naczyniu żaroodpornym układać warstwowo gołąbki, skrapiać olejem z ketchupem i posypywać przyprawą typu Vegeta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i dusić pod przykryciem do miękkości.