Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pikantne gołąbki na obiad.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3410
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3410
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować w osolonej wodzie, a paprykę wydrążyć, zmielić lub zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić na maśle, wymieszać z ryżem i chrzanem. Całość wymieszać i doprawić do smaku. Nakładać na wcześniej zaparzonych liściach kapusty. W naczyniu żaroodpornym układać warstwowo gołąbki, skrapiać olejem z ketchupem i posypywać przyprawą typu Vegeta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i dusić pod przykryciem do miękkości.