Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula z kiełbasą to nasz przysmak, który czasami serwujemy na kolację. Tym razem postanowiliśmy zrobić w postaci „ulicznej”.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12575
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13638
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5742
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12575
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13638
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5742
Składniki
Kiełbasę kroimy w talarki, smażymy na rozgrzanym smalcu. Cebule kroimy w piórka. Dodajemy do podsmażanej kiełbasy, dusimy aż cebula zmięknie. Dodajemy posiekany szczypiorek, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Pity przygotowujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Faszerujemy sałatą, pomidorem, grillowaną cukinią, cebulą czerwoną oraz cebulą z kiełbasą. Podajemy z jajkiem sadzonym i sosem czosnkowym.