Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chodź jest kaloryczna to raz na jakiś czas możemy sobie pozwolić na takie pyszności, zwłaszcza że jest domowa :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12849
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12849
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Drożdże rozpuścić w 1szkl. wody + cukier+łyżka mąki. Gdy urośnie dodać pozostałe składniki i wymieszać. Gdy ciasto będzie za rzadkie dodać troszkę mąki. Odczekać na pół godzinki do wyrośnięcia ciasta. Blachę posmarować olejem, rozłożyć ciasto. Posmarować keczupem, na to położyłam wędlinę, pieczarki przesmażone z cebulką, paprykę konserwową. Posypałam przyprawą do pizzy i posypałam obficie serem. Piekłam 30 min w 180 st. Smacznego