Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobisz ją szybciej niż doczekasz się na dowóz :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3795
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3795
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Składniki
Rozrobić zaczyn i pozostawić, żeby ruszył. Wsypać do miski pozostałe składniki na ciasto i dodać podrośnięty zaczyn. Zagnieść i odłożyć ciasto na pół godziny, żeby odpoczęło (można nie zostawiać, ale będzie gorsze). Podzielić na dwie części i rozwałkować. Posmarować przecierem pomidorowym. Ułożyć na plackach pokrojone dodatki i żółty ser na wierzch. Piec na papierze na blasze w 200 stopniach do zarumienienia.