Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobisz ją szybciej niż doczekasz się na dowóz :)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Rozrobić zaczyn i pozostawić, żeby ruszył. Wsypać do miski pozostałe składniki na ciasto i dodać podrośnięty zaczyn. Zagnieść i odłożyć ciasto na pół godziny, żeby odpoczęło (można nie zostawiać, ale będzie gorsze). Podzielić na dwie części i rozwałkować. Posmarować przecierem pomidorowym. Ułożyć na plackach pokrojone dodatki i żółty ser na wierzch. Piec na papierze na blasze w 200 stopniach do zarumienienia.