Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest łatwe w przygotowaniu i szybko się je robi, całość smakuje bardzo dobrze:D Można przysadzać je z ulubionymi dodatkami według własnych upodobań. Ciasto wystarcza na jedną blachę.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 211
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 211
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Mąkę przesiać, mleko podgrzać by było ciepłe i rozpuścić w nim drożdże.
Mleko z drożdżami dodać do maki razem z olejem i solą. Całość ugnieść.
Ciasto rozwałkować i wyłożyć na blachę. Na ciasto wyłożyć ulubione dodatki według własnych upodobań. (Ja użyłam pieczarek, szynki, kukurydzy, ogórka konserwowego i oczywiście sera żółtego)
Piec ok 40/50 minut