Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne ciasto drożdżowe zastąpiłam ciastem z fasoli. Polecam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Składniki
Fasolę odsączyć z zalewy i zmiksować. Dodać mąkę przesianą z proszkiem, żółtka, oliwę i przyprawy. Masę przełożyć na papier do pieczenia, utworzyć z niej okrągły kształt. Nakłuć widelcem. Piec 20 minut w 170 * Boczek grillujemy, pomidory obieramy ze skórki i również grillujemy.