Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne ciasto drożdżowe zastąpiłam ciastem z fasoli. Polecam :)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2132
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 98
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 118
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2132
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 98
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 118
Składniki
Fasolę odsączyć z zalewy i zmiksować. Dodać mąkę przesianą z proszkiem, żółtka, oliwę i przyprawy. Masę przełożyć na papier do pieczenia, utworzyć z niej okrągły kształt. Nakłuć widelcem. Piec 20 minut w 170 * Boczek grillujemy, pomidory obieramy ze skórki i również grillujemy.